Immo Yves wordt geleid door 2 enthousiaste erkende vastgoedmakelaars en hun team

Over ons

Immo Yves is een vastgoedkantoor met een team van jonge, gedreven mensen die van aanpakken weten. Ons team staat dagdagelijks klaar voor al uw vragen omtrent de verkoop, verhuur en/of beheer van uw eigendom. Onze medewerkers beschikken elk over een uitgebreide vastgoedkennis en volgen steeds bijkomende opleidingen om zo up-to-date te blijven over de laatste ontwikkelingen in onze sector. Neem hieronder gerust vrijblijvend contact met ons op.

Mail ons of bel: 09 344 94 44

Yves Deleyn

Yves is oprichter van het kantoor en is inmiddels bijna 20 jaar bezig in de vastgoedsector. Hij geniet nog elke dag van de dynamiek die de job inhoudt en doet dit met een immer positivisme.

“Elk dossier is anders, elke dag een nieuwe uitdaging die een andere aanpak vergt. Dit zorgt ervoor dat de job nooit gaat vervelen. Je moet van het afsluiten van elk dossier een warm gevoel krijgen, wetende dat je partijen hebt samengebracht in een van de belangrijkste fases van hun leven.

Wij zijn er om jou te helpen!


Het uitgebreid netwerk dat wij over de jaren heen hebben kunnen opbouwen, zorgt ervoor dat wij steeds een vlotte match kunnen vinden voor uw onroerend goed.

Wenst U met ons samen te werken voor de verkoop of verhuur van uw eigendom? Wij staan steeds voor U klaar. De strategische organisatie van ons kantoor zorgt ervoor dat U dagdagelijks bij ons terecht kan voor een correct antwoord op al uw vastgoedvragen. Een schatting van uw onroerend goed wordt steeds in alle eerlijkheid, gefundeerd en met de nodige deskundigheid opgemaakt, zodat deze 1ste stap in onze samenwerking onmiddellijk de juiste is.

Wij kijken er naar uit om samen met U een nieuw verhaal te schrijven en dit in alle transparantie. Wenst U meer informatie over de werking van ons kantoor? Contacteer ons vrijblijvende en wij komen met veel plezier en enthousiasme onze métier met U delen.

Gelieve een geldige voornaam in te geven.
Gelieve een geldige naam in te geven.
Gelieve een geldige telefoon- en/of GSM-nummer in te geven.
Gelieve een geldig e-mailadres in te geven.